feedback
Nalazite se na: Što raditi > Aktivnosti > Sport i rekreacija

Sport i rekreacija

U Biogradu se nudi pregršt sportskih i rekreativnih sadržaja. Na samo 10-tak minuta hoda od samog centra grada, u borovoj šumi, u blizini plaža Dražica i Soline, nalazi se tenis centar s noćnim osvjetljenjem koji raspolaže s 14 teniskih terena sa zemljanom podlogom, te šest terena s tvrdom podlogom. U neposrednoj blizini su i tereni za mali nogomet, košarku, rukomet, mini golf, boćanje i drugo. Unutar kampa Soline nalaze se tereni za odbojku na pijesku. Nekoliko agencija nudi najam bicikala, a i neki privatni apartmani nude najam svojim gostima. Biograd i okolica nalaze se na karti dobro razrađenih biciklističkih ruta različite težine koje vode prema Pakoštanima i oko Vranskog jezera. Oni slabije kondicije moći će uživati u vožnji parkom Soline. Ljubitelji hodanja osim klasičnih označenih ruta okolicom Biograda i oko Vranskog jezera mogu isprobati i nešto novo. Na otoku Pašmanu organizirano je hodanje (trekking) i trčanje po škrapama, oštrim obalnim stijenama. Osim toga, na ranču u Jankolovici na Vranskom jezeru postoji škola jahanja, terapijsko jahanje, kao i mogućnost organizacije ljetnih jahaćih kampova. Vransko jezero također nudi mirne sate i lokacije ljubiteljima ribolova i promatranja ptica.
U Biogradu su organizirani i brojni sadržaji za djecu. Osim različitih animacija na plažama, na hotelskom i gradskom bazenu su organizirane škole plivanja kao i različite zabavne igre u vodi. U sklopu hotela Ilirija postoji Mini club Ilirija koji organizira različite igre za djecu poput kostimiranja, potraga za blagom, ekoloških i kreativnih radionica, te razne druge aktivnosti.
 


Biograd u fotografijama
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
Vremenska prognoza
weather icon 10°C
Vlažnost 61.7 %
Tlak zraka 1005 hPa
Vidljivost 10 km
Brzina vjetra 9.4 kph
Kontakt podaci

Turistička zajednica Grada Biograd na Moru

Put Solina 4
23210 Biograd na Moru
Tel. +385 (0)23 383 123, 385 382
Fax. +385 (0)23 383 123
E-mail: info@tzg-biograd.hr

Turistička zajednica grada Biograd na Moru htz logo Cookie Policy HTML5, CSS3, PHP by:  nove vibracije logo Nove vibracije