feedback
Nalazite se na: Što raditi > Aktivnosti > Kampiranje

Kampiranje

Ukoliko su vaši kriteriji za odabir mjesta za kampiranje neposredna blizina plaže, smještaj u gustoj borovoj šumi, čist i uredan okoliš, te dobra opremljenost, onda ćete među kampovima u gradu Biogradu svakako pronaći onaj za sebe. Većina kampova je smještena uz cestu koja vodi od centra grada prema pješčanoj uvali Soline. Neki se nalaze s donje strane ceste, pa se tako prostiru neposredno uz more, dok su drugi s gornje strane ceste, no ionako na svega par minuta pješice udaljeni od glavnih gradskih plaža.
Kamp Park Soline kategorije je četiri zvjezdice, a nalazi se u uvali Soline uz samu plažu. Sadrži 850 parcela, od toga 350 sa svim priključcima, 400 kamp mjesta s priključcima, te 100 parcela za mobilne kućice. Odlično je opremljen svim potrebnim sadržajima, od onih sanitarnih, preko trgovačkih i zabavnih, do onih koji vode računa o različitim životnim stilovima i potrebama gostiju kampa. Može se reći da ovaj kamp ima jednu od najboljih pozicija na Jadranu uopće budući da se nalazi uz more na svega 10 minuta šetnje uređenom šetnicom do samog centra grada Biograda. Iz tog razloga je i prilično posjećen, pa oni koji možda žele veću osamu mogu birati među manjim kampovima koji su se smjestili uz solinsku cestu. Tu su kamp Biograd, kamp Dijana i Josip, kamp Mia, te Mediteransko selo San Antonio. Kamp Biograd je klasični auto-kamp s parcelama za šatore i kamp kućice, kampovi Dijana&Josip i Mia uz auto-kamp nude i mogućnost najma mobilnih kućica, te bungalova, dok je Mediteransko selo prelijepo uređeno selo sa 75 kamenih kućica raspoređenih na 17.000 m² u hladu borova. Kampovi su većinom otvoreni od početka svibnja do kraja listopada, a neki i duže.

Za one koji vole mirniji boravak bez ljetnih gužvi, povoljni mjeseci za boravak su svibanj, lipanj, te rujan i listopad kad su temperature ugodne i nije prevruće. Oni pak koji vole usijanu atmosferu i pravu ljetnu vrevu, neka ne propuste boravak u srpnju i kolovozu kad su gostima na raspolaganju i brojni drugi popratni sadržaji poput različitih animacija, događanja, te uživanja u iznimno toplom moru i različitim sportskim aktivnostima.


Biograd u fotografijama
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
Vremenska prognoza
weather icon 9°C
Vlažnost 66.0 %
Tlak zraka 1005 hPa
Vidljivost 10 km
Brzina vjetra 9.4 kph
Kontakt podaci

Turistička zajednica Grada Biograd na Moru

Put Solina 4
23210 Biograd na Moru
Tel. +385 (0)23 383 123, 385 382
Fax. +385 (0)23 383 123
E-mail: info@tzg-biograd.hr

Turistička zajednica grada Biograd na Moru htz logo Cookie Policy HTML5, CSS3, PHP by:  nove vibracije logo Nove vibracije