feedback
Nalazite se na: Obavijesti > 3. zadarski Forum obiteljskog smještaja - registrirajte se!

3. zadarski Forum obiteljskog smještaja - registrirajte se!

3. Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije

 

 

Poštovani domaćini u obiteljskom smještaju,

 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 3. regionalni Forum obiteljskog smještaja Zadarske županije koji će se održati 23. ožujka 2017. s početkom u 10.00 sati u hotelu Kolovare, Bože Peričića 14, 23000, Zadar.

HGK- Županijska komora Zadar i Sekcija Zajednice obiteljskog turizma pri HGK za Zadarsku županiju treću godinu zaredom organiziraju godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i drugih malih i mikro-poduzetnika u turizmu Zadarske županije. 

Na ovogodišnjem forumu teme će biti trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati, ali i primjeri dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Stručni i uvijek zanimljivi predavači pokušat će Vam pomoći u rješavanju svakodnevnih problema s kojima se susrećete u Vašem radu, upoznati Vas s alatima za unapređivanje i brendiranje smještaja, online i offline promocijom te svim ostalim što Vam može pomoći u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranom turističkom tržištu.

Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te Vam biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Program Foruma i detaljne informacije možete pronaći na stranici Regionalnog foruma obiteljskog smještaja fos-zd.hgk.hr

 

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Zato na vrijeme rezervirajte svoje mjesto i pridružite se najvećem regionalnom skupu obiteljskog smještaja Zadarske županije i svih koji prate globalne trendove!

 

Prijava


Biograd u fotografijama
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
Vremenska prognoza
weather icon 14°C
Vlažnost 82.1 %
Tlak zraka 1010 hPa
Vidljivost 10 km
Brzina vjetra 7.6 kph
Kontakt podaci

Turistička zajednica Grada Biograd na Moru

Put Solina 4
23210 Biograd na Moru
Tel. +385 (0)23 383 123, 385 382
Fax. +385 (0)23 383 123
E-mail: info@tzg-biograd.hr

Turistička zajednica grada Biograd na Moru htz logo Cookie Policy HTML5, CSS3, PHP by:  nove vibracije logo Nove vibracije