feedback
Nalazite se na: Planiranje putovanja > Odabir smještaja > Kampovi > Kamp Park Soline

Kamp Park Soline

Kontakt informacije

Kamp Park Soline
Put Kumenta 16
23210 Biograd na Moru
tel: +385 (0)23 383 351
info@campsoline.com
www.campsoline.com

Opis

Kamp PARK SOLINE je smješten u hladu guste borove šume, uz samu pješćanu i šljunčanu plažu, na 15 ha atraktivnih parcela za smještaj kampera, kamp prikolica i šatora, koje se stepenasto spuštaju prema obali, unutar kampa gostima su na raspolaganju moderno uređeni sanitarni prostori, strojevi za pranje i sušenje rublja, mjenjačnica, internet caffé i supermarket.

Nalazi se nedaleko od centra Biograda do kojeg Vas ugodnom šetnjom uz najatraktivnije biogradske plaže vodi novoizgrađena šetnica.

Uz Camping park Soline proteže se šljunčana plaža koja svojim pristupačanim ulazom i sadržajima zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih gostiju. a ljubitelje pješčanih plaža, posebice djecu, u neposrednoj blizini kampa nalazi se plaža Soline koja je ujedno i najatraktivnija biogradska plaža.

Mobilne kućice - doživite potpuni komfor u prirodnom okruženju, veličina i prostranost kućice pružaju osnovu za jedinstven i ugodan  boravak.

Opremljenost parcela, blizina mora te hlad borove šume omogućuju svakom gostu odabir parcele za odmor i uživanje.

Osoblje CAMPA PARK SOLINE će učiniti sve da udovolji vašim željama i potrebama za što ugodniji boravak.

U sklopu kampa nalazi se i restoran «Park  Soline» koji svakodnevno nudi razne mediteranske specijalitete, gostima je na raspolaganju prostrana terasa s preko 200 sjedećih mjesta, s pogledom na more, u hladu borove šume s mirisom lavande ,kadulje i ružmarina...

Da bi vam odmor bio što zanimljiviji tu je naš stručni tim animatora koji svakodnevno organizira zabavne i sportske aktivnosti, raznovrsne programe za sve uzraste i želje.

U samom kampu nalaze se tereni za sportske aktivnosti:tereni za odbojku na pijesku i za mali nogomet na pijesku, stolovi za stolni tenis, boćalište i tereni za košarku.

Za aktivni odmor u blizini kampa mogućnosti su neograničene:tereni za tenis, stolni tenis, mali nogomet, skijanje na vodi, ronjenje, jedrenje, iznajmljivanje bicikla, jogging, rolanje, basket, odbojka na pijesku, boćanje, pješačenje i organiziranje izleta u atraktivne nacionalne parkove (NP Krka, NP Kornati, NP Paklenica…) ili povjesne gradove ( Zadar, Šibenik ).

Lokacija na karti

Biograd u fotografijama
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
Vremenska prognoza
weather icon 14°C
Vlažnost 93.7 %
Tlak zraka 1009 hPa
Vidljivost 10 km
Brzina vjetra 7.6 kph
Kontakt podaci

Turistička zajednica Grada Biograd na Moru

Put Solina 4
23210 Biograd na Moru
Tel. +385 (0)23 383 123, 385 382
Fax. +385 (0)23 383 123
E-mail: info@tzg-biograd.hr

Turistička zajednica grada Biograd na Moru htz logo Cookie Policy HTML5, CSS3, PHP by:  nove vibracije logo Nove vibracije