feedback
Nalazite se na: Planiranje putovanja > Odabir smještaja > Crvena luka Hotel&Resort

Crvena luka Hotel&Resort

S osobitim zadovoljstvom Vas obavještavamo da ove sezone otvaramo vrata našeg turističkog naselja Crvena Luka.
Na raspolaganju Vam stoje naši smještajni kapaciteti koji se sastoje od najmodernijih soba, vila i apartmana na samo par metara od mora, i u idiličnom prirodnom okruženju.

 

O nama

Turističko naselje Crvena Luka nalazi se u blizini grada Biograda, u okruženju stoljetne borove šume sa prekrasnim šetnicama i plažom koja će oduševiti i naše najzahtjevnije goste.
69 moderno opremljenih soba u sklopu hotela, 31 obiteljska soba, te 65 moderno dizajniranih i opremljenih vila i apartmana od kojih su većina na samo par metara od mora.

 

Smještaj

Hotel Crvena Luka

Hotel raspolaže sa 45 soba na 4 kata od cca. 26 metara kvadratnih dok depandansa raspolaže sa 24 sobe. 31 obiteljski apartman površine 80 m2 sastoji se od dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i s dnevnim boravkom i kuhinjom.
Sve sobe su opremljene najmodernijim dizajnom i sadržajima (intelligent room) i time stvaraju jedinstveni ugođaj svakom gostu koji u njoj boravi.

Ville "Imperial" "Royal" "Princess"

Villa Imperial-  luksuzne vile od 145 m2, samostalna vila pored mora
Tri samostalne vile, ekskluzivnog dizajna i tehnologije i avangardne izgradnje koje se savršeno uklapaju u krajobraz netaknute prirode koja na tom mjestu vlada.
Svaka pojedinačna vila ima 145 metara kvadratnih i udaljene su od mora samo desetak metara sa prostranom i ostakljenom verandom i kliznim vratima koja daju dojam da je more odmah ispod vaših nogu čim se probudite. Vila se sastoji od prostranog dnevnog boravka s opremljenom kuhinjom, te tri sobe s tri kupatila.
Villa Royal – Vile na 10 metara od mora
Ima ih osam i izgrađene su u četiri smještajne jedinice s površinom svake od 96 metara kvadratnih. I ove su vile ekskluzivnog dizajna i avangardne tehnologije izgradnje.
Zgrade su udaljene deset metara od mora te raspoređene na jednakoj razini.
Imaju prostranu terasu  s ostakljenim kliznim vratima koja daju dojam da je more odmah ispod vaših nogu i sastoje se  od velikog dnevnog boravka s opremljenom kuhinjom te dvije sobe s svojim kupaonicama.
Villa Princess– Vile na 10 metara od mora
Ima ih osam i izgrađene su u nizu sa površinom od 94 m2. Nalaze se na samo par metara od  mora.
Imaju prostranu terasu  s ostakljenim kliznim vratima koja daju dojam da je more odmah ispod vaših nogu i sastoje se  od velikog dnevnog boravka s opremljenom kuhinjom, te dvije sobe sa svojim kupaonicama.
Namještaj je ultra modernog dizajna, sa drvenim podnicama, savršenim završnicama, grijanjem i hlađenjem. Vila s „pet zvjezdica“ sa svim svojim udobnostima jamči gostima ekskluzivan odmor u potpunoj privatnosti.
Gosti mogu koristiti pješčanu plažu koja je rijetkost na ovom području, šetati se i sunčati, koristiti sve usluge restorana, dućana i raznih sportskih sadržaja, te se prepustiti uživanju u ovoj oazi prirode.

Crvena Luka Apartments

46 apartmana, površine od 104 m2 na prvom katu i 108 m2 u prizemlju, ekskluzivnog dizajna s avangardnom tehnologijom izgradnje, stvarajući sklad s krajobrazom i atmosferom koja na tom mjestu vlada.
Zgrade na dvije etaže nalaze se na dvije razine zemljišta, udaljene pedesetak metara od mora. Apartman u prizemlju ima na raspolaganju veliki vrt i široka staklena vrata kroz koja se može promatrati i diviti se kristalno čistom moru.  Apartmani na prvom katu imaju prostranu terasu s pogledom na more. Obje vrste apartmana imaju dnevnu sobu s opremljenom s kuhinjom, dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom.
Namještaj ultra modernog dizajna, te podovi od keramičkih pločica sa savršenim završnicama,  upotpunjuju dojam da se radi o apartmanu s „5 zvjezdica“.

Gastronomija

U sklopu naselja svim našim gostima na raspolaganju stoje dva restorana i pizzeria. Glavni restoran raspolaže sa 400 sjedećih mjesta i nalazi se na prvom katu, dok se u prizemlju nalazi pizzeria i gelateria. Na raspolaganju Vam stoji vegetarijanska hrana i razna  jela bez glutena.
Ekskluzivni  „a la carte“ restoran sa 150 sjedećih mjesta tik uz more u izuzetnom ugođaju.

 

Dodatna ponuda

Sportski sadržaji

U sklopu naselja imamo brojne sportsko rekreacijske sadržaje koji omogućuju našim gostima aktivan odmor.
•    fitness centar
•    unutarnji i vanjski bazen, sauna i masaža
•    2 teniska terena
•    odbojka na pijesku
•    boćalište
•    jogging
•    šetnja po brojnim stazama u sklopu naselja
•    polivalentna podloga za košarku, odbojku i nogomet
•    minigolf
•    stolni tenis

Plaža

Plaža Crvena Luka smještena je 3 km od centra Biograda. Pješčani dio plaže, koji je dugačak 100 metara nalazi se u najdubljem dijelu skrivene uvale. Plaža Crvena Luka je idealan izbor za sve naše goste koji žele uživati u ljepotama i sportskim sadržajima.

Wellness/Spa

Wellness/spa dio opremljen je sa turskom i finskom saunom, unutarnjim i vanjskim bazenom, fitness dvoranom, te raznovrsnim prostorijama za masaže i tretmane. Prepustite se rukama stručnjaka i u našem hotelskom wellness-u priuštite sebi nezaboravne trenutke uživajući u raznovrsnim masažama i tretmanima.

Kongresi i seminari

Odličan položaj i izvrsna prometna povezanost, te naša dvorana za sastanke opremljena najmodernijim multimedijskim sadržajima dovoljan su razlog da Vas potaknu na organizaciju Vaših stručnih skupova, kongresa, domjenaka, banketa, svadbi, promocija i sličnih aktivnosti u našem naselju. Naša dvorana za sastanke raspolaže sa 86 sjedećih mjesta.

Kontakt informacije

CRVENA LUKA HOTEL & RESORT
Crvena Luka 1
HR-23210 Biograd na Moru
Tel: +385 (0)23 383 640
Fax: +385 (0)23 383 649
E-mail: info@crvena-luka.hr
Web: www.crvena-luka.hr


Biograd u fotografijama
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
Vremenska prognoza
weather icon 19°C
Vlažnost 72.8 %
Tlak zraka 1011 hPa
Vidljivost 10 km
Brzina vjetra 20.5 kph
Kontakt podaci

Turistička zajednica Grada Biograd na Moru

Put Solina 4
23210 Biograd na Moru
Tel. +385 (0)23 383 123, 385 382
Fax. +385 (0)23 383 123
E-mail: info@tzg-biograd.hr

Turistička zajednica grada Biograd na Moru htz logo Cookie Policy HTML5, CSS3, PHP by:  nove vibracije logo Nove vibracije