feedback
Nalazite se na: Planiranje putovanja > Odabir smještaja > Hoteli > HOTEL ADRIA

HOTEL ADRIA

Kontakt informacije

HOTEL ADRIA
Augusta Šenoe 42
23210, Biograd na Moru
tel: +385 (0)23 203 700
info@hoteladria.hr
www.hoteladria.hr

Opis

Hotel Adria raspolaže sa 200 soba, nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 300 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.

Tijekom glavne turističke sezone hotel se pozicionirao kao obiteljski hotel, sa all inclusive uslugom, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe, koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

Kao glavne komparativne prednosti hotela ističu se vanjski i unutarnji sadržaji, kao što su otvoreni i zatvoreni bazen, sportsko-rekreacijski centar sa igralištima za nogomet, košarku, rukomet, odbojku, mini golf za djecu, te Adria Bio wellness sa programima thalassotherapije (inhalacija sa pročišćenom morskom vodom), haloterapije (slana soba za djecu i odrasle), parna kupelj i sauna, aromamasaže sa eteričnim uljima (masaže, tretmani lica i tijela), koji mogu pomoći pri otklanjanju kroničnih i alergijskih poremećaja, respiratornih tegoba, stresa i iscrpljenosti na prirodan način.

U okviru kongresnih sadržaja hotel je u mogućnosti organizirati razne sastanke, seminare, prezentacije i kongrese, uz suvremenu tehničku opremu, zatim poslovne ručkove, bankete, cocktail partyje, a zahvaljujući vrhunskoj kuhinji, sa širokim izborom nacionalnih i internacionalnih jela, različite gastronomske priredbe i manifestacije po vrlo povoljnim cijenama.
U suradnji sa K-centrom iz Zagreba hotel otvara rehabilitacijsku polikliniku sa specijalističkim programima za liječenje i rehabilitaciju sportskih ozljeda, regeneraciju hrskavice (MBST), te ostalu medicinsku skrb, uz angažiranje najpoznatijih domaćih i stranih stručnjaka iz tih područja.  
 

Lokacija na karti

Biograd u fotografijama
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
  • biograd images
Vremenska prognoza
weather icon 9°C
Vlažnost 66.0 %
Tlak zraka 1004 hPa
Vidljivost 10 km
Brzina vjetra 9.4 kph
Kontakt podaci

Turistička zajednica Grada Biograd na Moru

Put Solina 4
23210 Biograd na Moru
Tel. +385 (0)23 383 123, 385 382
Fax. +385 (0)23 383 123
E-mail: info@tzg-biograd.hr

Turistička zajednica grada Biograd na Moru htz logo Cookie Policy HTML5, CSS3, PHP by:  nove vibracije logo Nove vibracije